Bingöl Merkez Dövme Sanatçısı Eğitim Kursu – 0530 304 98 98

BİNGÖL MERKEZ DÖVME SANATÇISI EĞİTİMİ NEDİR?

Dövmeciliğin ve dövmenin sanatı en az sanatın kendisi kadar eski olmakla birlikte yapılan araştırmalar ışığında Dövmenin bulgularının Cilalı Taş Devrine kadar eski olduğunu ve günümüzden 10.000 yıl kadar önce yapılmaya başlanmış olabileceği düşünülmektedir. Dövme yalnızca kültürel ve sosyal ikonları taşımamakla beraber ayrıca kişinin kendini en etkili ve radikal yansıtma yöntemlerinden biri olma niteliği taşır. Ruhunuzdaki sanatı dövmeden daha iyi nasıl dışarıda taşıyabilirsiniz ki? Globalleşen dünyada benlik ve öznellik bir hayli önem kazanmasıyla beraber hem dövmecilik sanatı hem de dövme teknikleri; dövmeye olan ilgi ve talebin artışıyla doğru oranda bir sıçrama yaşayarak kendine has bir benliği olan hizmet sektörü modeline dönüşmüştür.

 

NEDEN BİNGÖL MERKEZ DÖVME SANATÇISI KURSU?

Tecrübeli kadrosuyla Bingöl Merkez Akademi Dünyası, siz değerli adaylarımıza Dövme Sanatçılığını; yalnızca uygulama yapmayı bilerek değil, arkasındaki sanatı öğrenerek ve yorumlayarak sektörde kullanılan ve sunulan ürünler, cover-up sterilizasyon ve dövme bakımı gibi hizmetler hakkında da geniş ve kapsamlı şekilde bilgi sahibi olacaksınız. Temel resim ve renk bilgisi eğitimleri siz adaylarımıza sunularak; dövme türleri ve akımları hakkında da edineceğiniz detaylı teorik eğitimlerle, dövme sanatına kendi sanat bakış açınızı ve yaratıcılığınızı yansıtabileceksiniz. Eğitimininiz sonunda dövme sanatına ve dahi sanata karşın donanımlı ve nitelikli bir birey ve hatta personel olacaksınız. Kurs bitiminde talebiniz doğrultusunda istediğiniz belgelendirme ve sınav hizmetlerimize de başvuru yapabileceksiniz.

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVME UYGUYLAYICISI KURSU FAYDALARI

Alanında uzman ve profesyonel eğitmenler tarafından verilen Bingöl Merkez Akademi Dünyası Dövmecilik Eğitimi kursumuzda yalnızca kişisel gelişim alanınız için değil, iş hayatınız ve kariyer planlamanız için de büyük bir adım atmış olacaksınız. Bingöl Merkez Akademi Dünyası dövme eğitimi kursumuzda tam donanımlı alacağınız en güncel mesleki cihazlar ile uygulamalı eğitimler ve mesleğin gerektirdiği ince detaylı teorik; sanatı, yaratıcılığı ve yorumlamayı kazandıran eğitimlerimiz sayesinde kariyerinizde rakiplerinizin bir adım önünde olacaksınız. Bingöl Merkez Dövmecilik kursu olarak yalnızca sunduğumuz teorik ve uygulamalı eğitimlerle değil, sizi hızla büyümekte olan dövmecilik alanında önemli bir kariyer fırsatı sağlayacak belgelendirmeler ile potansiyel kariyerinizi birlikte inşa ediyoruz. Kursu başarı ile bitirmeniz dâhilinde size takdim edilecek olan üniversite onaylı E-DEVLET’te sorgulanabilen Dövme Uygulayıcısı belgesi, iş başvurularında veya dövmecilik, dövme sanatı ve reklam sektörü gibi alanlardaki diğer fırsatlarda, kişinin mesleki yeterliliğinin kanıtı olarak kullanılabilir niteliktedir. Üniversite onaylı dövme uygulayıcısı belgesi, kursiyerlerin yetkinliklerini ve donanım kalifiyelerini belgeleyerek, işverenlerin ve diğer paydaşların size olan güvenlerini arttıracaktır.

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVME KURSU FİYATI – BİLGİ İÇİN ARAYIN!

-444 33 07

-0 530 304 98 98

BİNGÖL MERKEZ DÖVME KURSU fiyat bilgisi için, dövme sanatçısı ve iyi bir uygulayıcısı olmak için sitemizden form doldurabilir, telefon numaramızdan arayabilirsiniz ya da WhatsApp’tan bilgi talebinde bulunmak için 0 530 304 98 98 numaralı hattımıza Bingöl Merkez dövmecilik kursu yazıp gönderebilirsiniz. Gün içerisinde dönüş sağlayacağımızı ve en kısa sürede bilgi dönüşü alacağınızı garanti ederiz.

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVME KURSU NEREDE?

Akademi Dünyası Bingöl Merkez dövme uygulayıcısı kursu, talebe göre örgün ve uzaktan eğitim paketleri mevcuttur. Örgün dövme kursu eğitimi, sınıfta yüz yüze olarak işlenir, yeni insanlarla ve yeni yüzlerle birlikte hızlı pratikler yaparak eğitim almış olursunuz. Uzaktan eğitim dövme kursu paketi ise evinizin konforunu terk etmeden, tüm gerekli olan eğitimi çeşitli çevrimiçi yayın platformlarından katılacağınız eğitimleri kapsar. Bingöl Merkez dövme sanatçısı kursu eğitimimiz hakkında adres bilgisi için hemen arayın: 0530 304 98 98. Sizinle tanışmak için ofisimizde bir kahve ikram etmek isteriz.

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVME UYGULAYICISI KURSU NE KADAR SÜRER?

Akademi Dünyası bünyesindeki Bingöl Merkez Dövme sanatçısı kursu eğitimlerimiz; hızlandırılmış dövmeci eğitimi kurs paketi dâhilinde 40 dersi; 1 hafta 5 gün 8 saat içerisinde bitirebilir ya da dilerseniz uzun dönem programımız ile toplam 64 saat dersi; 1 ay 4 hafta 4 gün ve 4 saat eğitim alabilirsiniz. Online dövme uygulayıcıs kursu programlarında adayların talebine göre farklı saat ve günler pek ala uygulanabilir. Bir diğer program biçimi olarak Dövmecilik Kursu Özel Dersi almayı seçebilir ihtiyacınıza göre kişisel ya da kurumsal olarak planlanan biçimde eğitiminizi tamamlayabilirsiniz. Değişken programlar ya da süreleri hakkında bilgi almak için Bingöl Merkez dövmecilik eğitimi: 0530 304 98 98 hemen arayınız.

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVME UYGULAMASI EĞİTİMİ KURSU KAYIT ŞARTLARI NEDİR?

Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlilikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak. Sanatla ve yorumlama ilgili ve hevesli olmak.

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVMECİLİK KURSUNDA HANGİ KONULAR İŞLENMEKTEDİR?

BİNGÖL MERKEZ DÖVME SANATÇISI KURSU DERS İÇERİKLERİ:

Dövme uygulayıcısı ders içeriğimiz “modül” olarak adlandırılan ünite birimlerinden oluşur. Dövme uygulayıcısı programları dahilinde toplam 8 modül olmak üzere bunlar başlıca:

Modül - 1: Temel Resim ve Renk Bilgisi

Modül - 2: Dövme Malzemelerini Tanıma

Modül - 3: Dövme Desenleri ve Transfer Alma Yöntemleri

Modül - 4: Dövme Türleri

Modül - 5: Cover Up

Modül - 6: Sterilizasyon

Modül - 7: Dövme Uygulaması

Modül - 8: Dövme Çalışmalarının Sosyal Medyada Paylaşımı

 

BİNGÖL MERKEZ DÖVMECİLİK KURSU İŞE YARAR MI?

BİNGÖL MERKEZ DÖVME UYGULAYICISI KURSU İSTİHDAM KAZANIMLARI:

Bingöl Merkez Dövme uygulayıcısı eğitimini tamamlayan kursiyerler; dövme hizmetleri alanında sektörünün pek çok alt kolundan aldığı sanatsal eğitimlerle profesyonel kurum ve kuruluşlar için aradıkları farklı nitelik ve donanımlara sahip, sektörün tamamına hâkim ve profesyonel bir dövme sanatçısı olarak sektörde önemli pozisyonlarda çalışabilir. Kurs süreci boyunca aldıkları eğitimlerle dövme uygulama yöntemleri, tasarımları ve sağlıklı bakımı açısından pek çok uygulama ve hizmetlerin tamamına hâkim, en son teknolojik gelişmeler konusunda donanımlı bir dövme sanatçısı olurlar. Sektördeki pek çok işletmede; cover-up, dövme tasarımı, dövme uygulamaları gibi iş konumlarında istihdam edinebileceklerdir. Bingöl Merkez Dövmecilik Kursunda; aldıkları kursu başarıyla tamamlamaları dâhilinde elde edecekleri E-Devlet üzerinden sorgulanabilen belgeleri kariyerlerinde işe başvuru süreçlerini hızlandıracak, güzel bir geleceğe adım atmalarını sağlayacaktır.

 

Başlıca İstihdam Alanları:

 

Dövme Stüdyoları: Dövme stüdyoları dövme sanatçıları için en yaygın istihdam alanlarından biridir. Dövme stüdyolarında dövme yapma müşterilerle iletişim kurma ve tasarım çalışmaları yapma gibi görevler üstlenilebilirsiniz. Genellikle herkesin çekindiği dövmenin üzerine başka bir dövme yaparak gizleme sanatı yani cover-up’ı; Bingöl Merkez Akademi Dünyası Dövme Uygulayıcısı kursu’nun nitelikli eğitimiyle yapabileceksiniz. Aynı zamanda dilerseniz bağımsız dövme sanatçılarından biri olarak kendi stüdyonuzu açabilir veya kendi sanatınızı ruhunuzla beraber yansıtarak dövmecilik piyasasında dev bir marka olabilirsiniz. İyi bir gelecek sizin de hakkınız. Bizi hemen arayın! 0530 304 98 98

Dövme Salonları ve Spa Merkezleri: Bazı güzellik salonları veya spa merkezleri dövme hizmetleri sunmaktadır. Bu tür yerlerde dövme sanatçıları müşterilerin taleplerine göre dövme yapabilir ve bu alanlarda istihdam edilebilirler.

Etkinlikler ve Festival Organizasyonları: Dövme sanatçıları müzik festivalleri sanat etkinlikleri fuarlar ve diğer benzer organizasyonlarda çalışabilirler. Bu tür etkinliklerde dövme yaparak geçici dövme hizmetleri sunabilirler.

Film ve Televizyon Sektörü: Dövme sanatçıları film ve televizyon prodüksiyonları için geçici dövme tasarımı ve uygulaması konusunda uzmanlaşabilirler. Dövme efektleri karakter tasarımı veya kostüm tasarımı için dövme sanatçılarına ihtiyaç duyulabilir. Edineceğiniz sanat, renk ve dövme teorik eğitimleriyle harika yorumlarınızı katarak adeta sanat eserleri oluşturacak, çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakacak ve çevrenizi profesyonellerle genişleteceksiniz.

Sanat Galerileri ve Sergiler: Bazı dövme sanatçıları dövme sanatını sergileyen sanat galerilerinde veya sergilerde çalışabilirler. Kendi dövme çalışmalarını sergileyerek tanınırlık kazanabilirler. Aldığınız donanımlı sanat ve yorumlama eğitimleriyle rakiplerinizden her daim önde olacaksınız.

Eğitim ve Mentorluk: Deneyimli dövme sanatçıları dövmecilik kursları düzenleyerek veya stajyer dövme sanatçılarına mentorluk yaparak bilgi ve deneyimlerini paylaşabilirler.

Ayrıca bazı dövme sanatçıları kendi markalarını oluşturarak özgün dövme tasarımları üzerinden gelir elde edebilirler. Bu kendi web siteleri online dövme mağazaları veya sosyal medya platformları aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

 

Dövme sanatçıları için istihdam alanları sektörün yerel talep popülerlik ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Başarılı bir dövme sanatçısı için müşteri sadakati yetenek yaratıcılık ve profesyonellik önemli faktörlerdir.

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Kurs Paylaşımlarımızı Görebilirsiniz

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Formu Doldurunuz

Çağrı merkezimiz 24 saat içinde size geri dönüş sağlayacaktır.